Trupci

Proizvodi - drvo

Trupci se režu u polufinalne proizvode, daske, prizme za dalju obradu, severnoameričke vrste, tvrdo američko drvo, evropski lišćari. Dijapazon i asortiman predlažu eksperti Core i Feltrinellia.

Lamella

Grede

Lamella troslojnica je poluproizvod koji Cora predlaže za proizvodnju prozora i vrata, ispitano u institutu CATAS-u koji kontroliše kvalitet spoja i vrste drveta koje predlažu eksperti.

Šperploča i paneli

Šperploča
Šperploča i paneli Cora su namenjeni za nameštaj, ambalažu, brodogradnju, autodelove, temelje i nosače podova itd. Dostupno za direktne isporuke iz luke, kao i manje količine u akcijskoj prodaji.

Furniri

Furniri
Komercijalna i logistička struktura omogućava brzu isporuku više od 2 miliona kvadratnih metara, sa više od 60 pažljivo odabranih vrsta.

Cora laminati

Laminati
Cora Lam, HPL površine sa dezenom drveta za  izradu nameštaja. Novi predlog da se kombinuje izuzetna lepota, prirodnost i toplina drveta sa praktičnošću i jednostavnošću primene.

Parket

Parket
Parket je jedan od proizvoda koji grupaciju Cora stavlja na sam vrh Evropskih proizvođača parketa.

Cora nautika

Cora nautika
Paneli od šperploče Okoumea, drveta tikovine, polu-gotovih artikala i materijala specijalno dizajniranih za plovidbenu industriju, izrađeni i odabrani da zadovolje potrebe brodogradilišta.

Cora četinari

Čamove ploče, daske, grede, završno obrađene, za stolarsku industriju, ambalažu i izgradnju uopšte. Ostaci drveta raznih vrsta su princip drvnog tržišta, neograničene vremenske izdržljivosti, svetle boje, sa diskretnim venama.

.

© INTERHOLZ d.o.o. 2012.
JNA 2b, 11211 Beograd, Tel: +381 (0)11 33 22 460 | +381 (0) 11 29 60 648 | Fax: +381 (0) 11 33 22 182
interholz@open.telekom.rs | rajko@interholz.rs